• METALIK ZELENA
 • METALIK PLAVA
 • CRVENA
 • METALIK BRAON
 • METALIK SIVA
 • METALIK CRNA
 • BISERNO BELA
 • BELA


Novi Fullback je jedan od prvih pickup automobila u svetu sa ALUMINIJUMSKIM MOTOROM koji kombinuje maksimalnu lakoću sa maksimalnom snagom. Njegov kapacitet vuče može dostići i 3,100 KG. Takođe je dostupan sa manuelnim menjačem sa šest brzina i sa automatskim menjačem sa pet brzina.

DIZEL 2,4 180 CV 4WD

Kapacitet motora
2,442 cm3
Snaga
133 kW
pri 3,500 obrtaja u minutu
Obrtni momenat
430 Nm
pri 2,500 obrtaja u minutu
Ubrizgavanje
Elektronsko direktno ubrizgavanje
dizel goriva preko zajedničkog razvodnika
Nivo emisije
Euro 5+

DIZEL 2,4 150 CV 4WD O 2WD

2,442 cm3
113 kW
pri 3,500 obrtaja u minutu
380 Nm
pri 2,500 obrtaja u minutu
Elektronsko direktno ubrizgavanje
dizel goriva preko zajedničkog razvodnika
Euro 5+

Ekskluzivni 4WD elektronski selektor distribuira obrtni momenat između prednje i zadnje osovine (dostupan na LX verziji)

Izaberite vrstu trakcije

 • 2h
 • 4h
 • 4hlc
 • 4llc
c/d
brava
2H (2WD HIGH RANGE)
Omogućava tiše upravljanje i bolju potrošnju goriva tokom uobičajene vožnje na putu.
4H (4WD HIGH RANGE)
Selektivan pri brzinama do 100 km/h, distribuira obrtni momenat između prednje i zadnje osovine preko centralnog diferencijala (CD) pomoću viskozne spojnice (VCU) - ovo potonje dopušta bezbedniju vožnju u klizavim uslovima.
4HLC (4WD HIGH RANGE SA ZAKLJUČANIM CENTRALNIM DIFERENCIJALOM)
Snaga zaključanog centralnog diferencijala se jednako distribuira između prednjih i zadnjih točkova, poboljšava vuču i manevrisanje na snežnim, peskovitim ili neočišćenim putevima.
4LLC (4WD HIGH RANGE SA ZAKLJUČANIM CENTRALNIM DIFERENCIJALOM)
Sniženi prenosni odnos omogućava veći obrtni momenat za ekstremne terenske uslove: Uspon i spuštanje po strmim padinama i upravljanje po dubokom snegu, blatu i pesku.
+
OJAČANA KAROSERIJA
+
SUSPENZIJE
+
VAZDUŠNI JASTUK
+
PREDZATEZAČI SIGURNOSNIH POJASEVA
+
Limitator brzine
+
LDW
+
HILL HOLDER (PREVENCIJA OD PREVRTANJA UNAZAD)
+
ESC (ELEKTRONSKA KONTROLA STABILNOSTI)
+
OJAČANA KAROSERIJA
Karoserija je napravljena pomoću specijalnih čeličnih elemenata, blagih i izrazito otpornih na vuču, kako bi omogućila visok nivo sigurnosti.
+
SUSPENZIJE
Prednja suspenzija sa dvostrukom A ručkom i stabilizator šipkom osigurava odličnu stabilnost na putu i van njega. Kruta zadnja osovina sa produženim višeslojnim lisnatim oprugama izdržava maksimalna zatezanja putne površine, osiguravajući stabilnost i udobnost u napunjenom ili praznom stanju.
+
VAZDUŠNI JASTUK
U slučaju nezgode, Fullback ima 7 vazdušnih jastuka koji doprinose apsorpciji udara. Pored prednjih, Fullback računa i na bočne vazdušne jastuke i one ispred bočnih prozora, kao i u nivou kolena vozača.
+
PREDZATEZAČI SIGURNOSNIH POJASEVA
U slučaju čeonog sudara, predzatezači će automatski stegnuti sigurnosne pojaseve oko vozača i putnika, čime će se ublažiti potencijalni sudar sa vazdušnim jastucima.
+
HILL HOLDER
The ideal solution to start uphill with agility even when fully loaded. The Hill Holder automatically stops the vehicle for a few seconds, even if you're not braking.
+
ESC (ELEKTRONSKA KONTROLA STABILNOSTI)
Ovaj sistem otkriva ljuljanje vozila pomoću senzora i kontroliše silu kočenja svakog točka i snagu motora u cilju stabilizovanja kretanja. Zapravo, ovaj sistem sprečava proklizavanje točkova, smanjujući rizik od zanošenja i garantujući savršenu vuču u svim uslovima.
+
LDW (UPOZORENJE O SKRETANJU SA TRAKE)
Upozorene o skretanju sa trake je sistem koji Vas, pri brzinama većim od 65 m/h, automatski upozorava pomoću svetlosnog i zvučnog signala da vozilo opasno skreće sa puta.
+
Limitator brzine
Limitator brzine vam pomaže da uvek vozite brzinom koju ste podesili, bez prelaženja iste. U slučaju da se to desi, zvuk i vizualni znak će vas upozoriti na to i pomoći vam da usporite.
+
TSA (sistem za stabilnost prikolice)
+
TSA (sistem za stabilnost prikolice)
Sistem za stabilnost prikolice garantuje savršenu stabilnost čak i u slučaju šlepovanja: ukoliko se vozilo ljulja, ovaj sistem automatski modulira snagu motora i primorava automobil da zakoči, vraćajući vučnu stabilnost vozila.
PREDNJI PREGLED
ZADNJI PREGLED
+
+
+
+
+

Zadnja kamera

Idealno rešenje za parkiranje koja doprinosi maksimalnoj agilnosti i siguranosti, čak i na najslabije vidiljivim parking mestima.

+

Radio sa navigacijom sa touch-screen ekranom

Laka, pregledna i praktična za korišćenje. Novi navigacioni sistem dostupan na Fullback modelu, sa touchscreen ekranom i radio komandama.

+

Bezkontaktni ključ

Jednostavnim pritiskom na dugme bićete u mogućnosti da otvorite i zatvorite vrata kada ste van vozila i da startujete motor kada ste u vozilu.

+

USB port

Muziku koju uvek slušate, sada je sa vama i u novom Fullback-u. Možete je izabrati direktno na touchsreen ekranu ili preko komanda na volanu.

+

Bluetooth

Jednostavan način javljanja na pozive, nakon što ste ih videli na ekranu, a da ne morate ni da pomerate pogled sa puta

+
UDOBNOST
TEHNOLOGIJA