Novosti

Budite u toku sa najnovijim vestima u vezi Fiat Professional

24.02.2017. - Fiat Professional ponovo je zvanični partner Svetskog FIM MXGP motokros šampionata

Svetski FIM MXGP motokros šampionat ponovo počinje i drugu godinu za redom, brend Fiat Professional će biti zvanični sponzor takmičenja. Partnerstvo je zasnovano na zajedničkim vrednostima, a to su: entuzijazam, odlučnost i nesebičnost i iz tog razloga je Toni Kairoli izabran za ambasadora brenda.

21.09.2016. - Fiat Professional na Međunarodnom sajmu teretnih vozila u Hanoveru 2016. godine

66. Međunarodni sajam teretnih vozila u Hanoveru, najveća evropska izložba dostavnih i industrijskih vozila, održaće se od 22. do 29. septembra. Događaj u nemačkom gradu će okupiti profesionalce i glavne proizvođače vozila, uključujući Fiat Professional. Brend Fiat Professional ima važnu ulogu kada je reč o prodaji lakih dostavnih vozila na nemačkom tržištu.

04.04.2016. - Novi Fiorino: Kombi za gradsku vožnju

Model debituje sa Euro 6 motorima, obnovljenim stilom i funkcijama potrebnim za učvršćivanje položaja u segmentu malih kombi vozila.

25.03.2016. - Linija Fiat Professional ima mnogo Talenta

Za svoje novo vozilo, Fiat Professional odabrao je ime u skladu sa tradicijom, koje, podsećajući na naziv antičkog novčića, dočarava koncept visoke vrednosti i kombinuje vodeću nosivost u klasi sa izvrsnom kompaktnošću i agilnošću. To liniju Fiat Professional čini još konkurentnijom kada su u pitanju opseg vožnje i broj primenljivih rešenja.

17.03.2016. - Brend Fiat na BG Car Show

U Beogradu 17. marta 2016. – Na predstojećem salonu automobila BG Car Show koji se održava od 17 do 23. Marta 2016.g u Beogradu , porodica FIAT predstavlja svoje modele u HALI 4. Na samom štandu biće izložen putnički i komercijalni segment brenda FIAT i Fiat Professional.

20.02.2015. - Nuovo Doblò Cargo: „bolji način poslovanja“

Početkom februara međunarodnoj štampi u Italiji predstavljen je Novi Doblò Cargo, četvrta generaciju modela Fiat Professional, sada još funkcionalniji, uz bolje performanse i veću vrednost.

15.12.2014. - Svetska pretpremijera novog modela Fiat Doblò

Fiat predstavlja novi Doblò, jedini „aktivni porodični prostor“ u segmentu koji će zadovoljiti potrebe moderne, sportske i dinamične porodice koja će ga koristiti 7 dana u nedelji, kako radnim danima tako i vikendom, bez ograničenja po pitanju prostora i upotrebljivosti.

23.10.2014. - Auto kuća „KOLE“ za Ministarstvo zdravlja

Kompanija FAS zajedno sa zvaničnim dilerom iz svoje prodajno-servisne mreže, Auto Kućom „KOLE“ isporučila ambulantna vozila Ministarstvu zdravlja.

30.09.2014. - Kompanija DHL obnovila svoj vozni park vozilima marke FIAT

Svečanim uručivanjem ključeva i primopredajom automobila marke FIAT u hotelu Metropol, završena je isporuka poslednjih 19 od ukupno 21 vozila, kompaniji DHL od strane Fiat Automobili Srbija. Modeli Fiat 500L i Fiat Punto Van 4 sedišta N1 N1, su samo dodatak voznom parku ove kompanije koja osim ovih modela poseduje i Fiat Ducato i Fiat Doblo.

15.05.2014. - Novi Fiat Ducato: više tehnologije, veća produktivnost, veća vrednost

Novi Fiat Ducato je poslednja evolucija najbolje prodavanog modela koji 33 godine – kroz svojih 5 generacija – potvrđuje da je najbolji saputnik i poslovni partner za više od 2,6 miliona klijenata koji su ga birali od 1981. godine.